Vi har testat måbga olika våffelrecept och letat efter recept som barnen ska gilla men de lyckas ändå alltid övertala mig att göra vanliga våfflor till dom så nu testade jag en smet som inte skulle uppskattats av barnen men som funkade fint för de vuxna och var smidigare att göra och grädda.
2 dl mandelmjöl 2 dl vispgrädde 4 ägg 2 tsk bakpulver 1 msk fiberhusk Lite salt 1 tsk vaniljpulver
Mixa 2 dl pumpafrön och 1 dl solrosfrön till mjöl.
Blanda i 2 msk pofiber 1 msk fiberhusk 1 msk kardemumma 2 krm paprika 2 tsk bakpulver 1/3 tsk salt Blanda dessa torra ingredienser väl innan 4 ägg, 10 droppar stevia och 100 g smält smör blandas i. Läggs ut på bakplåtspapper eller i en liten non-stick ugnsform. 15-20 minuter i ugnen på 200 grader.