Blanda och lägg degen över ett pajfat fullt med blåbär, äppelbitar och kanel eller rabarber med sukrin. 15-30 min i ugnen på 175-200 grader. Lägg folie över pajen om degen blivit tillräcklig bakad men fyllningen behöver mer.
Vaniljsås gjorde jag genom att koka 5 dl grädde med 1 vaniljstång tills grädden började tjockna. Tog upp vaniljstången och blandade i steviadroppar och lite sukrin.
Blanda först de torra ingredienserna med osten och blanda sedan i resten. Fördela på en non-stick plåt eller bakplåtspapper. Strö ev riven ost över. Cirka 12 min på 200 grader i ugnen.
Jättegott både med och utan pålägg. Blir nog perfekt till höstens soppor.
Vispa äggen i ett par minuter. Blanda försiktigt i färskosten. Blanda riven ost med bakpulver, fiberhusk och linfrön innan det blandas i äggensmeten. Klicka ut på bakplåtspapper till cirka 8 platta bröd. Toppa med sesamfröna och baka i 12-15 min på 200 grader.