Keskinens mat

Mug cake med guldsmak

Kategori: Godsaker

1 ägg
1/2 dl mandelmjöl
1 msk kokosmjöl
1/2 tsk bakpulver
1 msk sötströ
lite vaniljpulver

1 msk sukrin gold
en klick mjukt smör

Smörj en mugg med kokosfett eller smör. Blanda ägg och sötströ i muggen. Blanda de torra ingredienser med varandra innan de blandas i. Smör och sukrin blandas och läggs överst. Stick lite i kakan så sukrinblandningen kan rinna ner i kakan. 1 1/2 min i mikron på 750 W.

Vi delade på en sådan till kaffet i går kväll. Inte alls dumt. Jag har tidigare testat detta recept som också var gott, framför allt med lite grädde till:

http://bakasockerfritt.se/item/lchf-mug-cake-med-mazarin-och-hallon

Jag ska även försöka få till en bra choklad-muggkaka och en kanelbulle-muggkaka.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: