Kycklingpajer
Kategori: Kyckling
![](https://cdn3.cdnme.se/3341567/7-3/2014-02-27-2137_530fa2139606ee706fd94420.jpg)
I dag blev det två olika kycklingpajer. Kycklingköttet är kycklingfilé som ugnsstektes igår då vi åt kycklingsallad.
Pajskalen gjorde jag såhär:
2 msk pofiber
3 dl mandelmjöl
3 dl mandelmjöl
1 msk fiberhusk
1 tsk salt
50 g mjukt smör
1 ägg
Blanda först det torra, sedan det övriga. Tryck ut degen i en i form, låt stå 30 minuter i kylskåpet. Grädda skalet i 7-8 min 200 grader. Sedan med fyllning på 175. 25-35 minuter.
Blanda först det torra, sedan det övriga. Tryck ut degen i en i form, låt stå 30 minuter i kylskåpet. Grädda skalet i 7-8 min 200 grader. Sedan med fyllning på 175. 25-35 minuter.
Fyllning nummer 1: kyckling, fetaost, soltorkade tomater, oliver och riven ost. 4 ägg, 1 dl grädde, 1 msk majonäs, drygt 1 krm salt, vitpeppar, basilika och oregano.
Fyllning nummer 2: kyckling, bacon, broccoli, riven ost, drygt 1 krm salt, vitpeppar, grillkrydda och paprikapulver.