Keskinens mat

LCHF works in mysterious ways...

Fisk med parmesantäcke

Kategori: Fisk



Idag blev det att testa ett fiskrecept från Tasteline. Torsk brukar inte vara så väldigt populärt hemma hos oss. Men sonen gav maten 3/5, dottern sa spontant att såsen var riktigt god och tycker att vi ska testa den med lax också och maken tackade ja till att få med resterna till jobbet i morgon. Och själv ångrade jag nästan att jag erbjöd honom det :) så sammantaget blev det ett rätt bra betyg ändå. 

1 kg torskfilé 
4 dl créme fraiche
200 g riven parmesan
100 g färskost
saft från 1/2-1 citron
2-3 pressade vitlöksklyftor
2 tsk basilika
1 tsk salt
peppar

Lägg fiskbitarna i en ugnsform. Blanda och lägg på de övriga ingredienserna. 30 min på 200 grader. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: