Keskinens mat

Pocherad äggröra

Kategori: Frukostar

 
Koka upp vatten i en kastrull samtidigt som du vispar ihop 2-4 ägg. När vattnet kokar, häll i lite salt och rör om i kastrullen så du skapar en virvel. Häll långsamt i äggen, lägg på ett lock och räkna till 30. Häll bort det mesta av vattnet och häll till sist äggröran i en sil och låt det sista av vattnet rinna bort. Servera med örtsalt, smör och någon grönsak - för ett hungrigt barn.

Kommentarer

  • Anna säger:

    Oj! Men gott! Det skall jag prova imorgon! :-)

    Svar: Vad kul Anna! Ingen stor skillnad mot vanlig äggröra men kul att prova nytt ändå :)
    Pia Keskinen Rasmussen

    2015-02-06 | 23:39:54
    Bloggadress: http://enannanblog.se

Kommentera inlägget här: